ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ – UP LIGHTING

Εμπιστευτείτε την διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης σας, στους ειδικούς!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ – UP LIGHTING

Είμαστε εδώ για να απογειώσουμε την γαμήλια δεξίωση σας!

Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός είναι διακοσμητικός φωτισμός με φωτιστικά τα οποία τοποθετούνται στο πάτωμα με φορά προς τα πάνω. Ο σκοπός είναι να τονίσουμε διάφορα σημεία στον χώρο όπως (κολώνες, τοίχους, κουρτίνες) και να συμπληρώσουμε με αρμονία τον φωτισμό της πίστας. Χρησιμοποιούμε αυτόνομα φωτιστικά Led με δική τους μπαταρία χωρίς να χρειάζεται να υπάρχουν καλώδια μέσα στον χώρο, τα οποία χειρίζονται μέσω WIFI.

Με χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό φωτισμού ανά περίπτωση, η ομάδα της Celebrate sound μπορεί να πάρει το όραμά σας και να το μετατρέψει σε πραγματικότητα. Μεταμορφώστε το δωμάτιο με τα φωτιστικά προς τα επάνω με χρώματα της επιλογής σας. Επισημάνετε τον στολισμό σας, ή τις θέσεις των τροφίμων με τα φώτα pinspots μας.

Η ομάδα μας είναι εξοικειωμένη με τις απαιτήσεις του κάθε χώρου. Θα χαρούμε να σας δείξουμε το χαρτοφυλάκιό μας με παραδείγματα φωτισμού από το χώρο σας κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας.

Προετοιμάζεστε για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας και θέλετε το γαμήλιο πάρτι σας να μείνει αξέχαστο σε εσάς και τους καλεσμένους σας;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
mycadminΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ – UP LIGHTING