Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Ο DJ Γιάννης Ζωγραφίδης, με έδρα την Πάτρα, ξεκίνησε ως μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου και καθιερώθηκε με μια μουσική πορεία με έμφαση κυρίως στην χορευτική μουσική, μιξάροντας δυνατά στον ραδιοφωνικό αέρα της Πάτρας, ψάχνοντας πάντα καινούργιες μουσικές. Η μουσική πορεία του συνεχίστηκε στα beach bar και αργότερα στα τα πιο in restaurant και club της πόλης.

Δημιούργησε την εταιρία Celebrate τον Μάιο του  2009. Είναι μια μοναδική εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων που ειδικεύεται στους γάμους και έχει στόχο να προσφέρει επαγγελματισμό, εξυπηρέτηση και απεριόριστη προσοχή στην λεπτομέρεια.

H Celebrate αναλαμβάνει την μουσική επένδυση και την ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσής σας. Η χρόνια παρουσία μας στον χώρο των εκδηλώσεων σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας είναι το εχέγγυο μας για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. ‘Εχουμε την εμπειρία να διοργανώσουμε θρυλικά πάρτι γάμου!!

Γιάννης Ζωγραφίδης, Ιδρυτής Celebrate

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προετοιμάζεστε για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας και θέλετε το γαμήλιο πάρτι σας να μείνει αξέχαστο σε εσάς και τους καλεσμένους σας;