ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ψάχνετε τους καλύτερους για να αναλάβουν την διασκέδαση του γάμου σας;
Οι αξεπέραστοι Dj της Celebrate σας εγγυώνται το καλύτερο πάρτυ που είχατε ποτέ!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Celebrate είναι το δημιούργημα του επαγγελματία Dj Γιάννη Ζωγραφίδη.

Στην Celebrate πιστεύουμε ότι η καλή μουσική είναι αυτό που θα κάνει την γαμήλια δεξίωση σας αξέχαστη. Κάθε εκδήλωση είναι μοναδική και μια καινούργια πρόκληση για εμάς. Μιλάμε και σχεδιάζουμε μαζί όπως έχετε ονειρευτεί την ομορφότερη βραδιά της ζωής σας.

Είμαστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες μουσικές κυκλοφορίες και σε θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας. Δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό, με σκοπό να σας προσφέρουμε το τέλειο και το κάτι διαφορετικό από αυτό που πιθανόν έχετε συναντήσει μέχρι τώρα.

Η μουσική θα παίζει μέχρι εσείς να μας ζητήσετε να σταματήσουμε, μέχρι να φύγουν όλοι με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη από ικανοποίηση για το απίστευτο πάρτι που έζησαν.

Βασιζόμενοι στο ύφος της εκδήλωσης σας είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε λύσεις και στον φωτισμό τον οποίο η συμβουλή μας είναι να μην τον αγνοήσετε. Ο σωστός φωτισμός θα μετατρέψει τον γάμο σας σε ένα απίστευτο πάρτι, θα απογειώσει εσάς και τους καλεσμένους σας οι οποίοι σίγουρα θα το θυμούνται για καιρό!

Γιάννης Ζωγραφίδης

Γκανασούλης Γιώργος

Θόδωρος Πίγκας

Χρήστος Μάκρης

Τάκης Νιάρος

Προετοιμάζεστε για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας και θέλετε το γαμήλιο πάρτι σας να μείνει αξέχαστο σε εσάς και τους καλεσμένους σας;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
mycadminΠοιοι Είμαστε